Podjetje Proplan Naložbe d.o.o. nadaljuje pot, ki sta jo začrtala njuna lastnika Ado in Tomaž.. Dejavnost podjetja temelji na dveh vzporednih dejavnostih, ki se med sabo dopolnjujeta.

1. Generalno zastopstvo za Slovenijo za blagovno znamko TECKENTRUP z več kot 80-letno tradicijo obsega dejavnost prodaje in montaže garažnih in industrijskih vrat, raznih notranjih in zunanjih kovinskih vrat, ki so namenjena za različne tehnične zahteve v industriji in v individualnih objektih. Podjetje prav tako prodaja in izvaja montažo motornih pogonov MARANTEC, tako za dvižna in rolo vrata, kot za razne sisteme dvoriščnih in krilnih vrat ter dvižne zapornice za dvorišča, PVC stavbno pohištvo TROCAL in ALU stavbno pohištvo.
Skratka, gre za celosten pristop v smislu inženiringa v zvezi z rešitvami pri zapiranju gradbenih objektov, tako pri novogradnjah, kot pri adaptacijah.

2. Nepremičninska investicijska dejavnost in gradbeni inženiring obsega dejavnost lastnih investicij in investicij za znane naročnike.

Temelji poslovanja z nepremičninami segajo že v leto 1996. Kar nekaj investicijskih nepremičninskih projektov sta lastnika že izpeljala, o čemer govorijo predstavljene dosedanje reference.
Vizija podjetja temelji na razvoju in sinergijskih učinkih obeh dejavnosti, ki jih želijo zaposleni v podjetju v prihodnosti nadgraditi in izpolniti.

Pošlji povpraševanje

Ime in Priimek

Vaša e-pošta

Telefon

Kraj

Zanimam se za:

Vaše sporočilo